Sommarens stora julinköp från CDON

Hej allihopa!
 
Under början av juni så fick jag mig ett paket från CDON, där jag beställt en god mängd av juliga filmer och böcker måste jag säga. Har sparat till detta i några månader nu (jag är en studerande på gymnasiet) så äntligen kan jag säga att jag har dessa hemma!
 
 
 
 
 
 
Jag har ännu inte sett Ensam Hemma 2-3-4 eller "A Very Cool Christmas" som är jag inte har någon aning om bara att den var billig ;). Grinchen är ju en klassiker och ett jul-måste här hemma och nu när vi slutat tittat på TV har vi stängt av de flesta kanaler, vilket gör att vi inte kan se den här hemma. Men nu har vi den på DvD och julen är räddad!
Jag måste säga att även ifall jag sparar på svts julkalendrar så är "En Decemberdröm" & "När karusellerna sover" inte några hits. "En decemberdröm" är riktad till barn men varför har de ett manus där barn pratar som vuxna? "När karusellerna sover" är en julkalender som inte alls är menad till att vuxna ska kunna tycka att det är underhållande att kolla på med sitt barn på. Men när man minst anar det (varning för spoilers) så dör en av huvudkaraktärerna genom att bli puttad av en pirat från en av åkattraktionerna! Sen blev det inte bättre efteråt när kaninen skulle öppna luckan och började berätta om sin kusin. Han berättar att hans kusin hade trillat ner för Kebnekaise, men tack vare hans fjädrar under hans skor så hoppar han bara upp igen. Kusinen hade hoppat i 4 år tills en man tog ner honom med ett lasso. Sen avslutar kaninen med: "Efter att han hade hoppat så länge var han så trött, att han dog." DEN VAR JAG VERKLIGEN INTE BEREDD PÅ??!! Svt kan verkligen överraska mig, både gott och ont! Jag hade sett "En decemberdröm" när jag var liten, men "När karusellerna sover" var helt nytt för mig. Kul att hitta något nytt och juligt även ifall det kommer dröja väldigt länge innan jag ser dem igen.
 
 
Ifall ni har några frågor och tankar eller också har dessa eller sett dem, så lämna gärna en liten kommentar! :D Ifall ni har en julblogg ni med, skriv gärna ner den med så kollar jag in den ;)

Julvisa

En julblogg med recept, inspo och känsla!

RSS 2.0