Mysa upp det lite!

Igår så var det kall och ruggigt väder och jag hade bara en tanke för det. Mys framför en julkalender och te!
Jag gillar brittiskt the mest ( PG tips) men jag kan rekommendera ett slags te som jag drack hos min kusin i måndags. Det var varmchoklad med grädde smak! Själv älskar jag nog en riktig varm choklad i juletider men det var en känsla som flammade upp i mig! Jag och min kusin är lite julgalna, mest jag :)
Senast igår när hon bjöd med kräftskiva, efter alla hade gått så frågar hon mig ifall vi ska kolla på en julkalender!Hösten är ett snepp närmare julen och gör så att man har en anledning att mysa med filtar och tofflor och en kopp te framför en julfilm, det hjälper i vardagen! ;)
 
Vi kollade på Julens hjältar som är väldigt julig! Men avsnitten 2-23 är deprimerande. T-ex deras sång som de sjunger lite smått varannat avsnitt:
" Vi har haft det så bra, genom åren vi fick. Det var vackert och skönt förutom granbarrens stick. Alla dofter, alla färger alla minnen vi har. För när slutet är nära är det allt vi har kvar" 
Sedan fortsätter låten att de är jularnas sopa, munter låt va? Men det är fortfarande en bra julkalender, ifall man inte har sett den är det ett måste!
bild från cdon.com
 

Julvisa

En julblogg med recept, inspo och känsla!

RSS 2.0